Minden napra egy kérdés Szombathelyről

Mennyire ismeri Ön Szombathelyt? Tegye próbára tudását, játsszon velünk és nyerjen értékes nyereményeket!

A fődíj sorsoláson azon játékosaink vesznek részt, akik az összes kérdésre helyesen válaszoltak. Amennyiben nincs hibátlan megfejtés, úgy a legtöbb helyes választ adó játékosok között sorsoljuk ki a fődíjakat.

A játékba bármikor becsatlakozhat, de minél előbb csatlakozik annál nagyobb eséllyel vesz részt a fődíj sorsoláson, ugyanis a regisztrációtól eltelt hetek számával szorozzuk a nyerési esélyeit. (Például ha Ön az 5. héten regisztrál a játékra, akkor is kitöltheti visszamenőleg az első 4 hét kérdéseit, azonban a sorsoláson 52-4, azaz 48-szoros eséllyel vesz részt.)

Hetente is sorsolunk! Heti nyereményünket az adott hét összes kérdésére helyesen válaszolók között sorsoljuk ki. A visszamenőleg kitöltött kvíz, értelemszerűen, nem szerepel a heti sorsoláson.

Minden héten 7 kérdést teszünk fel. Ahhoz, hogy játszani tudjon, regisztrálnia kell. Bejelentkezés után lehet kiválasztani a játékhetet. A heti kvízre adott válaszokat, akkor tudja elmenteni, ha minden kérdésre válaszolt. Mentés után az Ön által megadott válaszokat látja, melyek később már nem módosíthatók. A válaszadásra nincs időlimit.

Nyereményjáték szabályzat
Jelentkezzen be, hogy játszhasson! Új játékos? Regisztráljon!